söndag 7 juni 2009

SEMESTER!


Vi har varit på landet i helgen och firat att jag har fått semester:)
Vi kom dit i fredags kväll och solen hade inte hunnit gå ned och det var så himla vackert! Det är en sådan skum känsla när man kommer dit, jag blir lugn och lycklig och så jäkla stolt över att det är vårt ställe! Det känns som att jag har kommit till paradiset varje gång.
I lördags hade vi en kille ute som tittade på skorstenen och vi bestämde oss för att han ska hjälpa oss att montera ett tak som ska skydda skorstenen från regn och kajor... Det var väl inte superbilligt men sånt är livet.
Sedan kom en granne förbi på cykel och frågade om han skulle hjälpa oss att skyffla ned vår jordhög på parkeringen. Det låter helt otroligt men sånt händer hela tiden när man bor på landet, eller också så händer det bara oss...? Han åkte hem och hämtade traktorn i alla fall och fixade det på ett litet kick, så jäkla snällt och gulligt!
På eftermiddagen åt vi mat inne hos grannarna och hade det allmänt trevligt. När vi kom in till oss igen så satte vi ihop sängen i sovrummet. Sedan lade vi oss och tittade på en film och myste:)
Idag har jag klippt gräset på ena halvan av tomten, den andra hade grannen klippt när han klippte sitt gräs. Lena passade på att måla lite under tiden. På eftermiddagen bakade Lena rabarberpaj som blev supergod och vi bjöd in grannarna:)

Inga kommentarer: