måndag 14 februari 2011

Snö igen...


Vintern håller oss i ett benhårt grepp och valde att göra livet surt för oss tröga stackare som hade börjat hoppas på vår... I torsdags och fredags kom det lika mycket snö som det var innan den började smälta....så nu är vi tillbaka på noll igen, där vi började.
Helgen har varit kall, men vädret har varit fint. Vi fick oss lite sol i lördags när vi prommenerade till garaget. Vi var i Vällingby och köpte en overall till Engla. Bebisen har vuxit ur björnoverallen. Det var inte helt lätt att hitta en overall nu när vintern nästan är slut och alla har investerat i vinterkläder för länge sedan. Lindex räddade oss till sist. Det blev en röd och rosarandig fleeceoverall. Tjock och mysig och varm förhoppningsvis:)
I lördagskväll var vi hos familjen Lindsten och käkade pizza och sallad och tittade på melodifestivalen. Mysigt, alltid kul att hänga med familjen:)
Igår var jag och storhandlade på förmiddagen och på eftermiddagen kom regnbågsfamiljerna på fika hos oss. Det var supertrevligt att träffa alla och kul att se allas bebisar:)
Idag är det ny vecka, segt som attan att lämna lilla familjen hemma och gå till jobbet när man bara vill vara hemma och mysa. Haha men snart är det helg igen!

Inga kommentarer: