tisdag 25 januari 2011

Sköna helger och kvällar

Dagarna är långa och den mesta tiden tillbringas på jobbet. Kvällar och helger försöker jag umgås så mycket jag bara kan med min fina familj, försöker hänga med i Englas utveckling. Hon är så söt nu, hon har börjat le och skratta lite åt en om man gör roliga ljud. Hon har även börjat träna och utveckla sin röst genom att jollra lite grann. Hon är vaken betydligt mer än tidigare och en del dagar sover hon bara kortare stunder på dagarna, vilket gör att hennes mamma Lena inte hinner med att göra så mycket på dagarna:) För att kompensera detta sover hon väldigt bra på nätterna, rekordet hittills är sex timmar i sträck. Det tycker i alla fall vi är impornerande!
Engla och Lena har börjat hitta på lite aktiviteter på dagarna, de går på föräldraträffar, träffar regnbågsgruppen, bland annat. Engla har inte riktigt förstått tjusningen med att träffa andra barn ännu och verkar inte känna sig helt trygg i sådana situationer. Vi utgår dock från att det löser sig med träning och med åldern:)
I helgen har vi haft besök av Fredrik, Maria och Edvin på fredagen. I lördags shoppade vi lite i Vällingby och i söndags hade vi besök av Malin, Maya och Heddis. En helg man kan leva på länge:)

Inga kommentarer: