lördag 12 juni 2010

Regn och rusk på landet


I helgen är vi på landet. Det regnar så det har blivit inne aktiviteter. Vi var på stan en sväng på förmiddagen och fyndade lite kläder, en födelsedags present och ett par oerhört fina gardiner. Sedan handlades det lite mat, tacos blir det till kvällen.

Jag har målat golvet uppe i gästrummet för sista gången, förhoppningsvis! Lena är lite trött så hon har vilat sig lite. Efter målningen tittade vi på ett avsnitt av arga snickaren och drack lite kaffe och the. Ganska skönt att bara sitta här och slippa alla måsten. Kan inte göra så mycket när det inte går att vara ute. Hoppas på torrt väder imorgon, så att jag kan dra mitt strå till stacken med gräsklippningen. Tidigare har det varit grannen som fått dra det tyngsta lasset, det besväret ska han få lite whiskey för imorgon.

Nu är det inte många dagar kvar till semestern, hur skönt är inte det!? På torsdag kväll ska bilen packas och vi påbörjar vår semester med en resa till Växjö. På fredagen ska min 30 årsdag firas med ett restaurang besök, lugnt skönt och mysigt:)

Inga kommentarer: