tisdag 23 november 2010

Överrasknings babyshower


Jag och vår kompis Emma har sedan kanske en månad tillbaka planerat en babyshower för Lena. Det hela har varit en överraskning från början till slut:) I söndags var det alltså dags, jag hade bakat pizza och sagt att min bror och brorson skulle komma på besök. Jag gick ut och slängde soporna och kort därpå så ringde det på dörren hemma hos oss. Oj vad förvånad Lena blev! Hon blev även väldigt glad, vilket ju var hela poängen:) Är mycket nöjd över att det hela blev så lyckat!


På lördagförmiddagen passade jag Edvin själv för första gången. Det gick hur bra som helst. Vi var på promenad i ett snöigt Stockholm och planen var att han skulle sova i alla fall en timme. Han var inte så sugen på det och sov bara i 30 minuter den lille fisen. När vi kom in igen myste vi lite och lekte med hans leksaker. Sedan kom han på att mamma var borta och blev lite ledsen, som tur var mamma bara i källaren så trösten var nära:)
På lördagkvällen var vi ute och åt på Hermans. Restaurangbesöket var en present från min bror och hans fru som vi fick i julklapp förra året. Vi tänkte att det var bäst att passa på och unna oss den middagen nu innan bebis kommer och rockar vår värld:) Det var i alla fall en väldigt mysig kväll! Tack Fredrik och Maria:)

Inga kommentarer: