måndag 29 juni 2009

Tillbaka i Stockholm, på jobbet och i vardagen

Den här veckan är jag inne på jobbet för att styra upp saker och ting inför nästa fakturering. Jäkligt drygt att jobba en vecka för att sedan gå på semester igen. Försöker behålla lugnet och försöker trycka bort vardagsångesten, jag är inte redo att släppa semester känslan ännu!
Vi har haft några underbara dagar på landet. Vi kom dit i onsdags eftermiddag och på kvällen kom två kompisar till Lena dit och hälsade på. Vi hade några soliga dagar tillsammans med bad, sol, firande av älsklings födelsedag, minigolfande och restaurangbesök:) Hur mysigt som helst!
Världens bästa granne hjälpte oss att klippa vårt tok-långa gräs, han är guld värd! Jag hade trälat med vår handjagare i en och en halv timma i 40 gradig värme och mygginvasion innan han kom och räddade mig.
Övre delen av trädgården klarade jag att klippa själv, där var inte gräset fullt lika tjockt och högt...
Harry var på fika och mätte fönstren på källaren och på uthuset för att vi ska kunna byta ut de trasiga rutorna. När vi satt där och fikade kom en traktor förbi åkandes med tre vagnar med hö efter sig. Jag såg att det rök om den första vagnen, men jag trodde att det var avgaser från traktorn...Lena tyckte att det luktade rök, men jag sa att det rök avgaser från traktorn och att det inte var någon fara. Några minuter senare kommer brandkåren förbi och stannar inte alls långt borta, då inser vi att brinner någonstans i närheten! Gud vad nervösa vi blev alla tre för att det skulle brinna i Harrys hus. Vi slängde oss i bilen och åkte mot röken, bara för att upptäcka att det var vagnarna med hö som åkt förbi som brann...nu i efterhand förstår jag vad som rök...otäckt!
Idag har en kille varit här och tittat på vårt tak och konstaterat att vi har en vattenläcka i vardagsrummet i lägenheten. Den ska åtgärdas, men vi får se hur snabbt det kan göras med tanke på semestertider. Hoppas det löser sig innan nästa regn...
Min fru är i fixar tagen och har gjort så fint i hela lägenheten! Hon har tagit fram en del saker som vi har köpt och flyttat runt en del som vi hade sedan innan. Jag tycker allt blev kanon! Du är så duktig älskling!

1 kommentar:

Lena sa...

Du har ändrat hemsidan :) Det blev bra sötis! Puss