onsdag 11 juni 2008

Frustration och tanda gnissel...

Sitter på jobbet och sliter mitt hår över allt som inte går som det ska med vårt nya faktureringssystem på jobbet. Ska man göra en sak så upptäcker man typ tio fel, istället för att gå ett steg framåt så finner man sig stående på ruta ett igen! Då ber man om hjälp, sedan väntar man och väntar och väntar och väntar. Jag väntar fortfarande på en fix som jag trodde skulle vara enkel som jag uppmärksammade upphovsmännen på under tidig förmiddag. Sjukt frusterande och över jävligt när man har miljoner saker som ska vara klara imorgon och det enda man kan göra är att sitta titta på berget som bara växer och bara vänta. Jag känner mig som en stressad Ferdinand.
I övrigt har jag börjat fundera på att börja plugga igen. Känner att min personliga utveckling har stannat av utan att jag vet varför. Jag känner i alla fall att jag behöver utmana min hjärna igen, på ett annat sätt än man gör med ett jobb. Till på köpet kommer det bli svårt för mig att gå vidare till nya roliga utmaningar utanför det här företaget, när och om jag känner att det är dags att röra på sig. I vilket fall som helst så hittade jag en mycket intressant distans utbildning i Växjö av alla ställen. Passar otroligt bra eftersom min sambo kommer därifrån ursprungligen. Jag är sjukt sugen på den utbildningen, men jag tror inte att det blir aktuellt förrän till våren eller hösten 2009.
Tillbaka till den personliga utvecklingens avstannande. Jag vet inte om jag utvecklades för snabbt och att förändringarna blev för stora vintern och våren 2005-2006. Det hände otroligt mycket med mig på bara några månader. När jag tänker tillbaka på det så är jag inte samma människa idag som jag var då. Alla förändringar då var till det positiva, hela mitt jag var på uppgång. Nu har det hela stannat av, känns som att jag står i ett vägskäl där jag måste göra ett val. Problemet är att jag inte vet vad jag har att välja på, känner bara att något måste hända nu. Det har stått stilla för länge. Mera utveckling i mitt liv - NU tack:)

1 kommentar:

Lena sa...

Klart att du ska gå utbildningen i Växjö :) Jag stöttar dig! Puss och kram